spenatstuvning
Ingredienser till Spenatstuvning:
4 portioner
- 2 msk smör
- 3 msk vetemjöl
- 4 dl vätska som mjölk, grädde eller spad
- 0,5 tsk salt
- 4 msk hackad persilja eller dill
- 1 dl hackad kokt spenat
Så här lagar du Spenatstuvning:
- Fräs mjöl och smör, tillsätt vätska och rör tills stuvningen är slät och kokt i 5 minuter. Tillsätt önskad huvudingrediens, tillsätt persilja och smaka av med salt och peppar.
Kommentarer
Postat av: Madeleine
Jag är inget fan av spenat, men det där såg riktigt gott ut. Lät gott med lax till också. Mums!
Postat av: Madeleine
Sv: Borde nog faktiskt ta och prova någon dag. Får yttra förslaget till kocken i hemmet (min sambo), han är nog inte sen att hänga på :-)
Trackback