spenatstuvning

Ingredienser till Spenatstuvning:

4 portioner
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl vätska som mjölk, grädde eller spad
  • 0,5 tsk salt
  • 4 msk hackad persilja eller dill
  • 1 dl hackad kokt spenat

Så här lagar du Spenatstuvning:

  1. Fräs mjöl och smör, tillsätt vätska och rör tills stuvningen är slät och kokt i 5 minuter. Tillsätt önskad huvudingrediens, tillsätt persilja och smaka av med salt och peppar.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag är inget fan av spenat, men det där såg riktigt gott ut. Lät gott med lax till också. Mums!

2010-04-14 @ 21:31:30
URL: http://madeleineborjesson.blogg.
Postat av: Madeleine

Sv: Borde nog faktiskt ta och prova någon dag. Får yttra förslaget till kocken i hemmet (min sambo), han är nog inte sen att hänga på :-)

2010-04-14 @ 22:58:32
URL: http://madeleineborjesson.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0