Bjud hem paolo till dig!

Sitter häroch är helt svettig och mina muskler är slut körda. Jag bjöd hem paolo idag för första gången. Måste säga att Topphälsa och paolo roberto har gjort denna videon riktigt bra och nu ska jag bjuda hem paolo till mig varje dag!

på dvdn finns det olika träning videos som tillexempel mage, rumpa och lår, där paolo guidar dig igenom passet som är riktigt jobbigt och kul.



Vet inte riktigt hur man kan få tag i videon då jag fick den när jag börjde prenumerera på topphälsa men rekommenderar starkt att ni ska testa den!

Världens bästa sallad

Igår var jag och min pojkvän iväg på grillfest. Man skulle ha med sig egen mat så jag valde en sallad, kött och dillsås till. Festen slutade med att vi var hemma vid halv 3. Idag kan jag stolt säga att jag inte drack en enda droppe alkohol men hade lika roligt ändå.

Maten:

Börja med att göra dressingen till salladen.
Ta fram en skål. häll i 1 dl olja, 1/2 dl vinäger, italiensk salladskrydda, salt, peppar och blanda runt.

Hacka sedan den sallad som du vill ha. Jag hade i isbergssallad, tomater, majs, gurka, sockerärtor, lök. Sedan hällde jag på dessingen och blandade runt. Sedan skivade jag 2 mozzarella ostar över salladen.

till detta grillade vi karreskivor och hade dillsås. Dillsåsen tillagade jag genom att ta en creme fraische, 1/2 dl grädde, dill, salt, peppar, aromat.


Nästan färdigt

sådär ja, nu är det nästan färdigt med den nya designen, tog sin lilla tid :)
skönt med lite förändring iallafall.


Ombyggnad

Ändrar om lite i bloggen idag, så den kommer se lite konstig ut under dagen.
Hoppas ni har förståelse för det!


Gårdagens middag

Hann inte blogga igår kväll men detta blev det till middag:



Lövbiff, fullkornsris, beanäisesås och sallad som bestod av isbergssallad, tomater, gurka och fetaost.


Shopping i Stockholm

Kom just på att jag glömt lägga ut bilderna på shoppingen i Stockholm!

 



Grönt och svart te från slottsboden 70 kr.
Bland de godaste jag har druckit.


kläderna jag köpte:

Jeans från gina tricot storlek 28. 499 kr
Öronhängen från gina tricot 159 kr
Vit bh från cubus storlek 75D. 149 kr
Röd bh från H&M storlek 75D. 129 kr
3 par vita trosor från Cubus storlek M. 120 kr
Svarta spets trosor från Cubus storlek M. 60 kr
Röda trosor från H&M storlek 38. 69 kr.

Glömde köpa hälften av det som jag verkligen behövde köpa, brukar bli så. Men det får jag shoppa i Halmstad nu i veckan. Behöver solkräm, klänningar, bikini, solglasögon.





29 juli 2010

Det är så typiskt att det regnar när man är ledig och ska njuta av vädret. Fick ju lite sol igår iallafall! Idag sitter man inne och njuter av massa filmer med en filt över sig, det är inte heller helt fel. Har även hunnit träffa min bror och hans sambo idag. suttit och pratat och fikat, ( jag fikade på vatten) I februari ska jag bli faster, det ska bli så jäklar roligt. ser fram emot det grymt mycket.

Nu ska jag kolla på wallander och dear john och ha en mysig dag.


Promenad

Imorse när jag vaknade var det stekande varmt ute och det kändes inte så lockande att springa en runda så det fick bli en promenad istället. Gick 3 kilometer och svettades som en gris.. :D


Premier från Topphälsa!



Godmorgn! eller god eftermiddag kanske det heter vid denna tiden. Sitter ute i solen och läser och har det skönt :D

Fick mina premier från topphälsa idag som man får för att man börja prenumerera där. Skulle ha fått en tröja och bodylotion men de hade tagit slut så fick detta istället!




En tränings cd med paolo roberto, en body butter, en dusch creme,  och en body lotion. allt är från The Body Shop!
Detta blev mycket bättre än det jag skulle fått från början så det gör inget att det var slut :D

Ikväll ska jag testa och gå en rond med paolo men nu ska jag fortsätta sola !
ha en bra dag.

Maten

Heej!

Har funderat lite idag, jag ska fortsätta med shakesen till de är slut. men middag som består av riktig mat kommer jag äta varje dag. Sen när de är slut så övergår jag  nog till nyttig mat och träning istället :)


Imorgon tänkte jag ge mig ut på min första jogging tur på väldigt länge! får se hur långt jag orkar.

Ha en bra kväll!


Hemma!

Nu är hemma från Stockholm! nu ska jag vara ledig lite denna veckan sen börjar jag jobba igen!

Hade ju lovat en vägning idag. som jag visste inte skulle gå så bra. Man går alltid upp i vikt när man slutar med pulver och börjar äta igen. så idag stod vågen på 55,5 alltså 0,5 plus men det gör inte så mycket känns det som ! att mäta mig brydde jag mig inte om. Det får vi ta på söndag på nästa vägning !

Nu ska jag ut i solen!
Hoppas ni får en bra dag.

Shopping!



Godmorgon!

Idag är det sista dagen i Stockholm och den kommer att bestå av massa shopping! sen vid 5 så går tåget hemåt. Lovar att ni ska få se allt jag köpt när jag är hemma !


Hälsotidning

Jag behöver er hjälp!

Har prenumererat på Topphälsa ett tag nu men tycker inte att var en speciellt bra tidning. Nu vill jag hitta en ny tidning som handlar om hälsa, träning och mat.



Vilken tidning läser du?


Stockholm dag 4

Heeej! Dagen har jag spenderat på gröna lund! Var perfekt med folk så man slapp köa, ibland är det bra med dåligt väder!



Vi var där i 5 timmar sen vandrade vi hemmåt! Nu är vi i lägenheten och ska göra oss i ordning sen ska vi ut och äta på rastaurang!

Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag!

Stockholm dag 3

Hade man bott i Stockholm hade man nog varit smal som en pinne, så mycket som jag går här har jag nog inte promenerat på ett år hemma.

Idag åkte vi båt till djurgården och vandrade omkring där. Gick till någon båt utställning där fick gå ombord båtarna. Min lillebor gillar sånt. så då får man ställa upp.

Detta skulle vara Sveriges första isbrytar båt om jag inte minns fel!

Var även vid slottet och kollade på vaktavlösningen



Nu ska jag laga middag. Kyckling gryta och fullkornsris står på menyn!
Ha en bra kväll!


Stockholm dag 2

Började dagen med att sova länge och göra mig iordning vääääldigt sakta, sånt behövs ibland. Sedan gav vi oss ut på stan, gick runt lite och bestämde oss för att åka med någon båt till en ö. Min lillebror fick bestäma och han  valde drottningholm för att titta på slottet.


gamla stan

slottet

 

Har gått över en mil idag, nu behöver mina ben vila. Godnatt! :)


Maten

Det var inte sådär jätte lätt att äta shakes här i Stockholm som jag hade förväntat mig. Kommer nog att äta mat, men den ska jag försöka hålla så hälsosam den går. Jag är ju trots allt på semester.

Idag väntar en dag med shopping! :D


Hoppas ni har det bra!


Stockholmare?

Heeej! just nu är mitt humör inte det bästa och ni ska snart få hörs varför !

Började min dag vid 8, packade och gjorde mig färdig. Sen körde vi mot stockholm.. Var framme i Eskilstuna vid 3 där vi stannade och hälsade på släkt och sen tog vi tåget därifrån till Stockholm...

Nu till varför jag är lite smått arg och frustrerad..
Vi gick till en mataffär för att handla hem lite mat, när vi var färdiga gick vi till kassan. Min pappa ställde sig i kön och jag gick och ställde mig där man packar varor, så stod jag där, snäll och oskyldig och väntade. Det tyckte tydligen inte kvinnan framför mig som stod och packade varor, hon ställde sig och skrek " fan vad du glor!! vad fan glor du på?!!" och jag svarade lugnt, " nej jag glor inte, jag står och väntar på att kunna packa i mina varor i matkassen, så jag glor inte" hon kontrar genast med att stirra sin värsta blick, " du stirrar som fan!!" Sen ser jag hur hon är på väg med knytnäven upp mot mitt ansikte, precis när hon ska slå till mig så reagerar jag och tar grepp om hennes handled och drar bort handen.. så säger jag igen " nej jag stirrar inte" vänder mig om och packar i mina saker. jag tror att hela mataffären stannade upp..

Min åsikt har alltid varit att Stockholm är super trevliga människor och Stockholm är världens bästa stad. Idag hann jag vara här i 30 minuter och sen försöker någon slå mig... vad har hänt? Är ni stockholmare så? den sidan har ni aldrig visat mig innan.. Jag har tänkt över situationen 10 gånger nu, men kommer fortfaranade inte på vad jag kan ha gjort för fel som har gjort henne så väldigt arg. Jag stirrade inte på henne, jag stod meter ifrån henne så jag kunde inte irritera henne, jag pratade inte med någon så jag kan inte ha sagt något fel heller.

Såå, ni stockholmare är ni såhär eller är det bara hon?

Vägning

Såhär gick dagens vägning:

Vikt: 55,0  ( minskning med 0,5 kg)
Midjemått: 68 cm ( minskning med 2 cm)
Bröst: 91 cm
Lår: 51 cm ( minskning med 1 cm)
Rumpa: 95 cm ( minskning med 1 cm)
Arm: 28 cm ( minskning med 1 cm)

Denna veckan har jag gått net 0,5 kg och minskat 5 cm på hela kroppen. Nöjd!!

Sen start för 3 veckor sen har jag minskat med 11 cm och 1,5 kg..



20 juli

Heej!

Idag var det strålande solsken när jag satt inne på kontoret och jobbade hela dagen. Det borde förbjuda fint väder när jag jobbar. Har inte ens varit på stranden ännu. Har bara druckit shakes idag förutom kvällsmaten som blev tonfiskröran och ägg igen. Imon är det vägning !! jag är nästan nervös.

Imorgon beger jag mig hem till föräldrarna för en natt där och sedan åker vi vidare till Stockholm. Ska bli kul. Grönan och en massa shopping!.

Hoppas ni har haft en soligare dag än jag!

Dagens mat

Heej!

Denna veckan kör jag nästan bara naturdiet och ingen mat! förutom lite grönsaker och frukt, blir för hungrig annars. Äter 4 shakes om dagen, Ska göra detta fram tills på onsdag då det är vägning !! Sen efter det åker jag till Stockholm för lite shopping och grönan ( datan följer med, så ni slipper mig inte ;) Naturdieten följer också med, fast det blir nog bara frukost och lunch shake då och resten blir mat på olika restauranger.

Nu ska jag ut och bowla med några vänner, ha en bra kväll :)



Såhär har maten sett  ut idag, plus en nektarin.

dagens lunch

1 ägg och tonfiskröra.
Koka ett ägg och rör under tiden ihop en burk tonfisk, lite hackad lök, 2 msk creme freische och 1 msk majonäs.


Fyller på lagret

Har varit och handlat och fyllt på mitt lager med naturdiet. Choklad denna gången ;)


Halmstad

Hej!

Imorse hade jag självklart glömt bort vägningen och nu sitter jag här i Halmstad och har inte tillgång till någon våg. men men. onsdag är ju inte så långt bort så ni får hålla ut, jag med för den delen.

Idag har jag säkert gått över en mil. Har varit på golfbanan och gått med när släkten har spelat och så har jag promenerat på stranden! trött i benen är ett som är säkert att jag är. Är i Halmstad nu och stannar här tills på onsdag, men har med datorn så ni slipper då inte mig :D

Hoppas ni har det bra i solen!


16 juli, 2010

Hej! Är redan inne på 2 shaken idag, nu är de slut! ananasen, aldrig mer ska jag äta den smaken. Nu ska jag "äta" lunch och ligga i solen!

Ska iväg mycket nu framöver så har gjort om lite vilka dagar jag ska väga mig:
Lördag, 17 juli vägning
Onsdag 21 juli vägning
Tisdag  27 juli vägning

Så nu blir det inga söndagar på ett tag. Ska bland annat till Stockholm, Eskilstuna och Halmstad så det blir lite svårt att ta med sig vågen hela tiden.






Snart är det sista påsen!

med denna förbaskade ananasen. endast 3 påsar kvar! Sen blir det choklad igen och aldrig ngt annat. Dock har jag vant mig rätt bra med ananasen, ja jag får inte spykänla längre iallafall. 3 påsar kvar sen slipper jag denna smaken!


Blöta golfare

Tog en kvälls promenad med min lillebror och min pappa på golfbanan. Båda de två spelar och jag slutade för ett par år sen men jag gick med och slog lite ändå. Men det var mörkt och mycket mygg.




såhär fint var det tills vi kom till sista hålet...



Sen behöver jag inte ens säga att vi blev blöta. haha vi stod mitt i när de satte igång vattenspridarna!

blött slut på dagen. Godnatt


Från starten

Jag har haft denna bloggen sedan 2 mars och bloggat om allt från mat, träning och viktminskning..

såhär såg mina mått och vikt ut då:
vikt: 58 kg
midja: 78 cm
lår: 52 cm

Så från starten har jag minskat 2,5 kg och 8cm runt midjan.


Vägning

Dagens vikt: 55,5 ( minskning med 0,6kg)
Midjemått: 70 cm ( minskning med 2 cm)
bröst: 91 cm
Lår: 52 cm
Rumpa: 96 cm ( minskning med 3 cm)
Arm: 29 cm


Sammanlagt sen starten för 2 veckor sen har jag minskat med 6 cm och gått ner 1 kg


!! måste rätta till felet som jag har skrivit i bloggen, när jag började blogga igen för två veckor sen så skrev jag att jag hade gått upp till 65,5 kg ! vilket inte stämmer, jag har verkligen inte gått upp 10 kilo på en månad, jag lovar! jag vägde 56,5 vid starten för två veckor sen inte 65,5!!






Härlig dag

Den här stolen lämnar inte jag idag! Nya numret av topphälsa och en bok som handlar som mat och viktminskning som man kan få många tips i!





smoothie

Kan inte tänka mig att alla ni som läser dricker shakes. Så tänkte att ni skulle få ett gott recept på en smoothie som jag alltid brukar göra på sommaren:

1 nektarin
7 jordgubbar
2 dl apelsin juice ( helt brämhults)
2 msk turkisk yoghurt

mixa detta i stavmixern och häll upp i stort glas, sen har du den perfekta starten på dagen!






Tisdag

Vi ska då inte klaga på att det är kallt ute nu iallafall. det är nog 31 grader här idag och man inte inte sova för att det är klibbigt och varmt. Men jag älskar värme, så jag tänker då inte klaga :D

Äter fortfarande naturdiet och tänker nog fortsätta med det ett tag till, trivs faktiskt, trodde aldrig jag skulle göra det. Nu är snart ananasen slut, längtar verkligen till sista påsen!

Idag bär det av till växjö med  min storebror och hans sambo. Ska shoppa och gå runt lite!


Hoppas ni har det bra i värmen!

Recept

Lagade ju fisk och blomkålpure för ett tag sedan och glömde lägga ut receptet. så här kommer det !




Ta den fisk du vill ha och stek eller in i ugnen. Blomkålspuren kan du göra under tiden. Koka 2 dl grädde, med blomkål och en halv tärning grönsaksbuljong i cirka 10 minuter. Häll sedan i 0,5 dl grädde till och kör med mixerstaven tills det är helt slätt. Krydda sedan som du själv vill. jag använde peppar, salt och aromat. Häll sist på 0,5 dl ost och rör runt!

Super gott var det, smakar ungefär som potatismos. Dock råkade jag ha i lite för mycket grädde så det blev lite för löst mos. Jag borde lära mig att använda decerlitermått !

Hemma

Nu är jag hemma ifrån Killebom och sölvesborg! För er som undrar vad killebom är så är det en slags festival som Sölvesborg har varje år. Med musik, marknader och öltält och massa annat :)

Gick inte sådär jätte bra med shakes där, men jag har inte gjort något dumt jag lovar :) När alla andra drack öl och vin satt jag med ett glas vatten :D

Men idag har jag kört med ananas shakes hela dagen, får se om det blir en till middag också eller om jag äter istället :) Tänkte att jag skulle köra en vägning på onsdag eftersom det inte blev någon igår. Ska bli spännande, har inte ens fuskvägt mig !


Tänkte visa er vad jag hittade i förrådet hemma hos farmor och farfar, något helt underbart sött!



Fem stycken ungefär 4 veckor gamla kattungar. 2 hel vita, 2 randiga och 1 kolsvart. De är så små så att de vinglar som små fyllegubbar när de går.

Killebom

Nu drar jag på killebom hela helgen och har inte tillgång till data. men jag har packat resväskan full med naturdiet så det slipper jag inte undan :D


Ska ta en massa bilder som jag kan dela med mig av :D

Ha en bra helg!

Läsarfråga

Fick en fråga från Sandra som undrar hur många påsar av Naturdiet som jag dricker varje dag


Det är lite olika beroende på hur dagen ser ut. Dricker det alltid till frukost. Lunchen brukade det bli någon sallad och sen blir det 1 påse till mellanmål och 1 påse till middag. så 3 kanske på en dag, ibland mindre ibland mer. Jag har valt att äta mat till lunch bara för att jag ska kunna hålla mig mätt, jag blir för hungrig av att bara äta naturdiet.

Ha en bra dag :D

Naturdiet

Nu har jag invigt min Naturdiet ananas... Jag saknar min choklad smak kan jag väl säga. Denna var verkligen inte god och jag älskar ananas i vanliga fall. Men men 11 påsar kvar och de ska jag nog lyckas trycka i mig. Men nästa gång ska jag nog inte exprimentera men andra sorter utan väljer den gamla vanliga choklad smaken :)




Hjälp någon?

Har funderat lite på det här med designen här på bloggen, det är inte så att ngn av er som läser är duktiga på sånt och vill hjälpa mig?



Dagens matintag

Frukost: Naturell youghurt
Lunch: Kyckling sallad
Mellanmål: Några jordgubbar
Middag: Entrecote med stekta morötter & lök. Tomat och  gurka


Såhär har dagen sett ut.. Ska börja med mina naturdiet imon med. Har inte druckit det denna veckan. men nu kör jag igen. Nu när jag har druckit det är ett tag så blir man fruktansvärt mätt så fort man äter mat igen. Äter bebis portioner känns det som.

Nu blir det fotboll och umgås med släkt!
Ha en bra kväll.



( hittar inte kamera sladden, bilderna får vänta lite till. Hoppas ni står ut)


Gårdagen

Hej!
Förlåt att jag inte uppdaterade igår. Befann mig på Tylön och stekte hela dagen, dock var det ingen sol men väldigt trevligt ändå. Efter det så gick jag och handlade. Fyllde på mitt förråd av naturdiet, denna gången med smaken annans för att variera mig lite, får se hur den smakar sen :)

Till middag lagade jag blomkåls pure och fisk. Ni ska få recept och bilder sen. ska bara hitta sladden så jag kan lägga in bilder! :D

Hoppas ni hade en bra dag!


Vägning

Nu har jag ställt mig på vågen; såhär blev det:

Vikt: 56,1 ( minskning med 0,4 kg)
Midjemått: 72 cm ( minus 1 cm)
Bröst: 91 cm
Lår: 52cm
Rumpa: 99 cm
Arm: 29 cm



I fredags morse när jag fuskvägde mig så visade vågen 55,7 kg... sen drack jag vin på kvällen och nu visar vågen 56,1 .. jag blir galen!


Fy på mig

Jag har många gånger tvivlat på att skriva detta inlägg, men jag måste ju erkänna. Igår blev det fest. Massa vin.. fy.jag har så dåligt samvete. Vågar jag ens ställa mig på vågen imorgon? Nu vet ni iallafall. jag har fuskat i helgen. Allt blir så mycket svårare på helgerna.

Har bestämt mig för att fortsätta med naturdiet ett tag till, märkte att man vänjer sig med tiden att klunka i sig maten istället för att äta. så nu blir det så. Naturdiet punkt slut..

Hoppas er helg att varit mer fuskfri än min ;)



Fuskvägning

Kunde inte låta bli imorse.. Var bara tvungen att ställa mig på vågen, det kunde gå åt helvete och helgen skulle bli mindre rolig eller så kunde det gå bra och jag skulle längta och kämpa ännu mer tills på söndag..


Efter många om och men så ställde jag mig på vågen och blev överlycklig.. nu ska jag inte avslöja mer, men man kan inte bli mer än lycklig när vågen är snäll :D Nu när min kropp är lite lättare drar jag på mig bikinin och ger mig ut i 28 grader och lägger mig i solen!

Ha en bra dag Allihopa!


Dagens matintag

Frukost: Naturdiet
Lunch: Räksallad på golfklubben ringenäs
Mellanmål: Loka och Naturdiet
Middag: Hummer


Naturdiet och skaldjur hela dagen :D Sånt gillar riktigt mycket.


Räddad dag

Och så får vi hylla Jenny som fick mig att inse att jag hade kollat tabellen för män och att 25% kroppsfett är normalt. God bless that!


Nu blev mig dag bra igen :D


Kroppsfett

Sånt här blir man då inte lycklig av att se:



Förlåt att bilden är suddig, gick inte att få den bättre. Det står att jag har 25 % kroppsfett och att jag tillhör kategorin överviktig..


Naturdiet hela livet kanske?
Absolut ingen bra start på denna morgon.

RSS 2.0