Onsdagen

Heej!
nu är jag hemma och jobbat färdigt. är helt slut efter dagen. redan lagt mig i sängen med datan i knät. Imorgon jobbar jag bara förmiddag så det ska bli skönt.

Var hemma vid halv 9 ikväll så gick förbi en pizzeria på vägen hem och köpte en kycklingsallad. inte sådär jätte bra mat när den inte är hemma gjord och man inte vet vad den innehåller riktigt, men jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat när jag kom hem. så det fick bli så.

Just nu har jag ett otroligt sötsug.. så fort jag inte har något att göra så tänker min hjärna på något godis som jag vill ha, eller går igenom skafferiet i jakten på något gott. men nej då. jag har inte ens ett sockerpaket i mitt skafferi. vilket gör min hjärna ännu galnare. så nu har jag in handlat massa tuggummi och tar så fort jag blir sugen. te brukar funka med! te och tuggummi får jag leva på nu då. måste få bort socker suget igen.

Nu ska jag kolla färdigt på idol och sen blir det lite läsning innan jag somnar. Håller fortfarande på och läser böckerna Gossip girl, är inne på 7nde boken som heter "Ingen gör det bättre"



vi hörs imon :)


Jobbar

Hej mina vänner!

Sitter på jobbet och väntar på nästa kund. Har nästan fullt upp idag, folk har fött lön och vill klippa sig. jobbar ifrån 9-19.30 idag. så kommer vara helt slut när jag kommer hem.

Dagens mat:
frukost: yoghurt och en smörgås med ost och skinka
Lunch: grönsakssoppa pch två mackor med ost.

vi hörs snart.

dagens middag

ikväll har jag myst med mig själv framför tvn och idol. skalat räkor och lagt på macka tillsammans med ägg och majonäs.



 

 


Helgen

Tycker är väldigt dålig på att uppdatera på helgerna. sitter nästan aldrig vid datan då så man glömmer bort det. Vägde mig igår morse. den stod på 56,0 vilket innebär minus 0,2 kg , mätte inte mig så får ta och göra det nästa vecka.



Nu ska jag "laga middag" .. inte så mycket att laga. ska äta räkor , ägg och majonäs. bild kommer senare :)

vi hörs då.

En middag förra veckan



en av mina favoriter.
Chili con carne med fullkornsris.
Hade en skiva skogaholmslimpa till och doppade i.

Vill ni ha receptet är det bara att säga till :)


Någon vill straffa mig

Tror jag har världens sämsta vecka. Någon vill verkligen straffa mig. När jag vaknade imorse skulle jag cykla iväg till affären och köpa frukost. Så går som vanligt ner till källaren för att hämta mig cykel. När jag ska låsa upp den så ser jag att låset ser helt konstigt ut.. någon har gjort en massa knutar på det.. jag vecklar ut knutarna och upptäcker då att ngn har försökt klippa upp låset inatt. stora märken på plasten på låset... jävlar idioter., kan man aldrig få ha någonting själv. tur att jag hade en väldigt bra lås så de inte lyckades, dock känns det väldigt obehagligt att ngn som bor i samma hus eller någon som har smitit in har varit i min källare och försökt ta min cykel.. För att komma ner till källaren är det först porten de ska komma in i, där måste man ha kod eller nyckel, efter det så är det en stor järndörr som alltid står låst som man också måste ta sig igenom.. Varför kan människor inte bara hålla sig till sina egna saker..

såhär ska jag börja låsa min cykel:

haha, så kanske man får ha sina saker för sig själv.
Nehe, nu ska jag släpa upp min cykel i lägenheten.. så ni kan ju försöka ta den igen ;)

Ni ska få se ett ljus i mitt mörker

jag mår skit. helt ärligt.  Jag vet, den är bloggen är inte personlig utan går ut på att ni ska på reda på träning, vikt och kost. men idag blir ni min klagomur. är det höstdepression eller är det för all skit som händer hela tiden?

men när jag behöver bli lite glad. tänker jag på det här.

 



Här ska jag bo i en vecka i december. Jag, min pojkvän och 2 par till ska spendera en vecka i kläppen och fira nyår, åka skidor, festa och fira min pojkväns födelsedag. kommer bli hur kul som helst.
har bara åkt skidor en gång innan i mitt liv, så det ska bli kul att lära sig på riktigt.

i stugan vi har hyrt finns det öppenspis, bastu, bubbelbadkar och soldäck. jag längtar ihjäl mig.

kunde inte få fram fler bilder. men klicka på länken här så finns det mer bilder på stugan:
MER BILDER PÅ STUGAN

detta har jag suttit och drömt mig bort till ikväll för att bli lite gladare iallafall.
hoppas er kväll varit bättre än min.


Onsdagen

Cyklat 1,2 mil idag igen. bra för mitt fläsk att äntligen få röra på sig lite ;)

Dagen har spenderats med att jobba och städa på salongen. Efter det åkte jag hem till farmor, vi har lagat tacos. gjorde hemma gjord guacomole ( stavning?) till det. Riktigt gott var det. har aldrig ätit det innan. vi mosade två advokados i en skål, 1 dl gräddfil och så en kryddmix påse i det. grymt gott om man gillar advokado. Efter det så blev det idol och slapp vid tvn.

imorgon blir det jobb och in till stan och luncha med några kompisar.

sov gott mina vänner.



Vet om att det är tomt på bilder just nu, kommer bli bättre.
under tiden får ni njuta av en bild på min underbara katt. älskar denna bilden, hon ser ut som timon i lejonkungen :D


Godmorgon

Guud vad skönt med sovmorgon! det borde morgon trötta jag ha varje dag. har inte hunnit med så mkt idag, ätit, duschat och nu sitter jag här. ska snart ta och göra mig iordning och cykla till jobbet. Tycker att det kan bli december nu så att det är mer att göra på jobbet, just nu är det tyst som i kyrkan på salongen.

igår cyklade jag till och hem ifrån jobber, 1,2 mil är det. det var riktigt jobbigt för att hela vägen består av uppförsbackar.. men kände mig duktig när jag kom hem iallafall.

ikväll blir det tacos med farmor och titta på idol. mys :)

vi hörs sen.

Mitt första inlägg

Satt och läste igenom min blogg lite.. såhär såg  mina första vägning och mått ut:
Längd: 160 cm
Startvikt: 58
Startmått midja: ( mätt från navlen): 78
Startmått lår: 52cm
Detta ger mig ett bmi på 22.7

såhär ser det ut idag:

Längd: 160 cm

vikt: 56,2

Midja: ( mätt från navlen) 68

lår: 50 cm

Bmi: 21,9

Skillnad:
Vikt: - 1,8 kg
midja: - 10 cm
lår: - 2 cm
Bmi: - 0,8

De där 10 cm runt midjan känns riktigt bra. Just nu känns inte så viktigt hur mycket vikt jag har gått ner eller hur mycket jag väger. just nu vill jag äta hälsosamt och träna.



Helgen

Hello sunshines. har spenderat hela helgen hos mina föräldrar, är fortfarande kvar men imorgon åker jag hem igen. måste säga att det är väldigt skönt att vara ledig på måndagar, förlänger helgen väldigt mycket.

så har vi det här med maten i helgen. den har kanske inte varit perfekt.. mammas hemma lagade mat är ju inte så nyttig, god är den dock.

Vägde mig imorse. jag ville skrika och hoppa och väcka hela huset. resultatet är nästan skrattretande och jag är helt oförstående.. 56,2 kg... förstår ni? mina gamla läsare vet nog vad det innebär? jo, det innebär att sen jag slutade blogga och bara ätit massa onyttig mat, godis, läsk och festat i en hela vecka i cypern så har jag bara gått upp 0,3 kg? och det där är väääääldigt konstigt. men jag ska inte klaga :D väldigt glad över det. Men nu kommer det säkert vara så att måtten har ökat otroligt mycket istället vilken är lite värre, har inte mätt mig ännu. får nog ta och göra det.

vi hörs.


Jobba Jobba Jobba

Heeej!
igår blev det ingen uppdatering alls! dåligt av mig..då jobbade jag från 9 till 22.00 sen åkte jag hem och deckade i min säng.

Nu sitter jag med på jobbet  och väntar på att nästa kund ska komma.

än så länge har jag ätit:

Frukost: En kopp te och en grov macka med skinka
Mellanmål: Vatten och äpple
Lunch: Kyckling med potatis sallad

 var även duktig och var ute och cyklade när jag hade lunch.. 6 km blev det.


Idag bär det av hemåt, ska hälsa på familj och pojkvän och spendera helgen med dem. ledig imon och på måndag.

vi hörs

Dagens mat

Nu är jag hemkommen från jobbat, har hunnit med och städa och nu håller jag på och laga middag.

Dagens mat:
Frukost: Mannagrynsgröt och vatten
Mellanmål: Äpple
Lunch: Grov macka med skinka
Middag: Omelett med vitlök, tonfisk och skinka.

Imon blir det nog inte så mycket uppdatering. jobbar från 9- 20 så det får bli senare på kvällen :)

Härligt att ni gillar att jag är tillbaka! Blir nyfiken på vilka ni är där ute när ni kommenterar som anonyma. vilka är ni? jag vill med läsa er blogg!

 Nu blir det idol och omelett.
ha en bra kväll.


mina vänner, jag är tillbaka.

HEEEJ! jag är tillbaka :D jag vill krama och tacka alla er som fått mig att återvända hit. utan era kommentarer hade jag nog lagt ner bloggen. så tack till er. nu är jag ordentligt peppad och tillbaka !

Det har hänt mycket sen vi pratades vid sist. jag har varit i cypern med 4 tjejkompisar, om ni ska åka utomlands för att festa och sola, åk dit. det roligaste jag har gjort. dock slutade resan med ögoninflamation, magkatarr , fökyldning och feber  men det räknas knappt när man haft så roligt.

Igår var det första dagen på mitt nya jobb. jag har gått och blivit egen företagare och hyr en frisörstol. grymt roligt var det att äntgligen får köra igång på riktigt efter allt pappers arbete hela sommaren.

Jag har nästan inte vägt mig på hela sommaren, jag vågar nog inte det. att jag har gått upp i vikt det vet jag.. och jag hatar att man gått och blivit en jojo bantare när man istället kunde behållt den bra kosten som man hade vant sig vid innan sommaren.. Så till helgen tänkte jag att jag skulle kliva upp på vågen och väga mig igen.

När jag startade bloggen i januari? tror jag att det var, då var mitt mål 50 kilo. galet lite nu när man tänker efter. det är tur att jag inte har samma mål idag. nu kommer jag att inrikta mig på att ha en så bra kost som möjligt och få igång träningen igen. självklart kommer ni att få ta del av tips, mat och mina vägningar precis som vanligt.

Nu ska jag bege mig till jobbet. vi hörs!


RSS 2.0