Dag 82

Dagens frukost:

En skål med yoghurt

kvällsmys

Ligger i mys kläder i min säng med datan i famnen, har spenderat hela kvällen med att plugga. Till mitt pluggande blir det ört te och ett äpple


Middag

Dagens middag blev rester sen gårdagens middag.



Makaronilåda

Träning

Jag och en kompis har precis gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle klara. Vi började med att gå till galgberget ( där vi ska springa vårruset nästa vecka) efter det så sprang vi 4,5 km och sen gick vi hem igen. Det är sammalagt 8,4 km. Är stolt över mig och helt slut i kroppen ! Märks att pollen börjar komma igen, är helt prickig på hela kroppen och kunde knappt andas när vi sprang, envis som jag är så gjorde jag det iallafall.

Nu ligger jag i min fotölj men världens skoskav och är helt slut :)


Bilden är googlad, men såhär ser utsikten ut från galgberget.

Bad day

Idag blev det ingen skola för mig, han spenderat halva dagen i sängen. Allt i min värld känns upp och ner. Svårt att inte visa utåt hur dåligt man mår. Försöker peppa mig själv till max, men ibland kommer verkligheten ifatt och så har det blivit nu..



Min kropp mår bra iallfall, det känns! Nu ska bara hjärnan och hjärtat komma ikapp så är allt perfekt sen. Frukosten idag blev ett kokat ägg, en macka med smör,skinka och och gurka på och så ett glas apelsinjuice.



Favorit i repris

Ibland är det inte alltid lätt att hitta på mat, så idag blir det samma som förra veckan. Makaronilåda. Det är riktigt gott, hade kunnat äta det varje dag.

Så här har ni receptet igen

Ingrediener:
1/4 lök
skinka
smör
3 dl mjölk
1/2 dl grädde
3 ägg
salt
peppar
aromat
3 dl fullkornspasta
ost

Börja med att salta och sätta på pasta vatten. Koka därefter pastan så lång tid som det står på förpackningen. Under tiden som pastan kokar så hackar du skinkan och löken. Smält smör i en stekpanna, stek löken några minuter och häll sedan i skinkan också. När pastan är färdig så häller du även i den i stekpannan. Låt det steka någon minut och häll sedan över allt i en smord ungform. Blanda mjölk,ägg,grädde,salt,peppar och aromat i en bunke. Häll detta över pastan och strö sedan över lite ost.
In i ugnen i 40 minuter i 200 grader..

Voila!




mellanmål

Igår drack jag 2 Chailatte, en med sojamjölk och en med vanlig mjölk.. Detta var nog inte så smart gjort. Har inte fått i mig något som innehåller laktos på väldigt länge så min kropp fick nog en liten chock.. Hela natten låt jag hade kramp och svettades.. Vet inte hur jag ska beskriva känslan. Det har fortfarande inte gått över ännu. Inte helt iallafall. Min mage måste vara riktigt arg på mig.. Aldrig mer vanlig mjölk!


Sitter och äter ett äpple iallafall, lite måste jag få i mig.


Dag 82

Igår blev det väldigt sent, vilket resulterade i att jag även vaknade sent. Det blev en stor frukost som även blir min lunch.

Mannagrynsgröt med kanel, grov macka med smör,skinka och gurka, ett kokt ägg och en glas apelsin juice.



Idag tänkte jag vila från träningen, har tränat varje dag sen i söndags och kroppen behvöer faktiskt vila också.

Gårdagens träning

Jag hann med att träna igår också ! Spinning för första gången på väldigt länge. Det blev 60 minuter och jag svettades som vanligt som en gris.



Igårkväll

Igår så kom 3 tjejkompisar hem till mig, vi hade bestämt oss för att ha en riktig tjej kväll men massa tjejiga filmer och äta mat. Vi kollade på bland annat Cross roads &  festival. Riktigt bra filmer.

Innan dess så var vi väldigt onyttiga, jag hade nästan lite dåligt samvete. Fast nej, ibland måste man få unna sig. Vi åt kina mat. Jag beställde stekta nudlar med kyckling,grönskar och chasewnötter. Riktgit gott var det

Bilderna är googlade.


Lunch

Dagens lunch åt jag i skolan, de blev pasta med kycklingsås och sallad. Dock var det inte så gott. Skolans laktosfria mat smakar verkligen inget vidare.. usch.


Espresso House

De stod och delade ut gratis kaffe idag på espresso house, kunde inte motstå det :) blev en Chai latte gjord på sojamjölk. sjukt gott, testa det.



Bilden är googlad.

Dag 81

Morgonen är inte min bästa tid på dygnet, försov mig. har fått gå runt och sett ut som ett spöke hela dagen.. usch.

Dagens frukost


Den vanliga frukost nu för tiden, yoghurt och varma blåbär.

Kvälls mys

Sitter och myser med en kopp pepparmynta te. Godnatt

Middag

Jag är vrålhungrig och jag har nu lagat mig en middag :D Det blev fullkornspasta och skinksås..



Recept:
Kassler
vitlök
4 dl mjölk
1 msk mjöl
aromat
salt
peppar
1 msk smör


smält smör, häll i mjölet och rör runt. Häll i mjölken och låt detta koka upp. Krydda så mycket som du själv tycker och häll sedan i den hackade kasslern. Låt det stå och puttra en liten stund, servera sedan med fullkornspasta.



Träning

Nu har jag varit på ett svettigt cirkel fys pass på friskis och svettis. Det var riktigt jobbigt denna gången med, fast jag klarade av hela passet denna gången iallafall, nu kan jag vara stolt över mig själv resten av kvällen



Lunch

Jag sitter och försöker förbereda mig mentalt för ännu ett riktigt jobbigt träningpass på friskis, jag har bokat in mig på cirkel fysen igen. Första gången jag var där hade jag träningvärk i en vecka och jag kände mig som en 90 åring när jag gick. Får väl hoppas att det inte blir så denna veckan med.


Dagens lunch:



Två grova mackor med skinka och smör, ett glas apelsin juice och så en halvliter flaska med vatten.

Dag 80

Idag ringde väckar klockan vid 05:45, fy vad jag hatar tidiga morgonar. Åt iallafall inte frukost då utan väntade till 10 då jag var lite mer vaken, idag blev det yoghurt med varma blåbär:


Nyttig pizza

Det råder pizza förbjud här hemma, det har jag bestämt ;) men idag så tyckte min pojkvän vi kunde tillvärka egen :) Ta det som du tycker, tonfisk,bacon, sallad och släng på och sen så använder du detta till din pizza botten:

2 dl mjölk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 gram smör
5 dl dinkelmjöl


Hur mycket mer?

Jag har velat lite fram och tillbaka idag, provat tankarna, ångrat mig fram och tillbaka. Från början, för snart 80 dagar sen bestämde jag mig för att 50 kilo var mitt mål. Jag är inte så säker längre, 50 kilo är väldigt lite. Just nu ligger jag på 54,9. Jag känner mig inte färdig och inte redo att sluta minska ännu. Lite till vill jag kämpa. Frågan är hur mycket mer jag vill ner? Jag kommer inte ihåg när jag vägade såhär lite sist, men ändå vill jag ner lite till. Frågan är hur mycket, kanske 53? eller 52? Egentligen är det inte frågan om siffror utan när jag känner mig nöjd och att jag hälsosam igen. Men det är liksom enklare att ha ett mål att sträva efter. Så hjälp mig, när är jag färdig, hur mycket till ska jag ner?


Vägning

Såhär blev viktresultatet!


Vikt: 54,9 kg( minus 0,3 kg)
Midjemått: 67kg ( samma som förra veckan)
Lår: 49 cm ( minus 1 cm)
Arm: 28 cm ( samma som förra veckan)
Rumpa: 95 cm ( samma som förra veckan)
BMI: 21

Sammanlagd minskning: Har gått ner 3,1 kilo

Frukost

Dagens frukost blev fullkorns crunchy med mjölk


Mät upp din Jogging runda

Jag har hittat världen bästa hemsida! Här kan du mäta upp hur långt du har, sprungit, promenerat & cyklat. Klicka bara HÄR.


Dag 79

Godmorgon :)
Nu har precis klätt på mid träningkläder och ska ge mig ut på en 5 kilometer lång jogging runda. kommer vara helt slut efter den.

Idag är det även vägning, får se hur det går, har inte vågat ställa mig på vågen och fuskvägt mig ens, ni kommer väl ihåg att mitt mål var att komma under 55?


Kalas

Direkt efter frukost blev det in i duschen och åka på kalas. En från min pojkväns släkt som fyllde 40. Så det var massvis med folk och massa mat. Lyckligtvis så vad det till viss del bra mat. Det serverades stor sallads skål med olika slags grillat kött, såser och bröd. Åt sallad, kött och aioli :) gott var det iallafall. Har varit där ända fram tills nu, klockan halv 10 på kvällen. Har spelat fotboll med alla barn, så jag har rört på mig lite iallafall ;)


Dag 78

Denna dag blev verkligen inte som planerat..Hade lovat att jag skulle blogga jätte mycket, men det hann jag verkligen inte med. Hade även planerat in träning, det hann jag inte heller.

Frukost hann jag iallafall med. Yoghurt med blåbär

Fredagsmys

Usch vad dålig jag har varit på att blogga idag. Lovar att jag ska ta igen det imon :)

Ikväll har det varit mys och tv tittande, talang och andra avenyn. :)
till middag blev det stekt koklett och sallad, tomater,gurka och majs.



Imon har jag lovat mig själv att ge mig ut på en 5 kilometers lång jogging runda. måste verkligen sätta igång till vårruset nu, annars kommer jag aldrig orka ta mig runt. Dessutom har jag inte hunnit träna mer än en gång denna veckan, så nu kör jag stenhårt i helgen. NU KÖR VI!



Bild från vårruset 2008

Lunch

Dagens lunch blev rester från igår. Mackaronilåda


Dag 78

Idag var jag uppe tidigt, för ovanligheten skull. vaknade innan väckarklockan och jag hann till och med läsa tidningen imorse. :) Dagens frukost blev skål med yoghurt och blåbär




Projekt

Efter lite tvivel får ni se två bilder från mitt projekt..Inte jag som fotar, däremot är det jag och en till som gör hår,kläder och smink.



fotografering tema rock..




Fotografering tema 40 tal.

Middag

Och därför blev dagens middag Makaronipudding, den blev faktiskt riktigt god.


Matlagning

Tänkte ge er ett hemma gjort recept idag igen :)

Jag älskar verkligen makaronipudding. Det är inte fullt så nyttigt så idag gjorde jag om ett recept och trixande fram ett eget.

Här får ni det:

Ingrediener:
1/4 lök
skinka
smör
3 dl mjölk
1/2 dl grädde
3 ägg
salt
peppar
aromat
3 dl fullkornspasta
ost

Börja med att salta och sätta på pasta vatten. Koka därefter pastan så lång tid som det står på förpackningen. Under tiden som pastan kokar så hackar du skinkan och löken. Smält smör i en stekpanna, stek löken några minuter och häll sedan i skinkan också. När pastan är färdig så häller du även i den i stekpannan. Låt det steka någon minut och häll sedan över allt i en smord ungform. Blanda mjölk,ägg,grädde,salt,peppar och aromat i en bunke. Häll detta över pastan och strö sedan över lite ost.
In i ugnen i 40 minuter i 200 grader..

Voila!

Lunch

Lunchen blev i skolan. Kött gryta och grönsaker.. Skolan laktosfria mat är inte helt okej, smakar inte alls lika gott.


Håller på med ett projekt på skolan, tänkte ni skulle få ta del av det sen ikväll :)




Godmorgon

Jag vaknade vid sju, kom ihåg att jag tittade på väckarklockan, nästa gång jag öppnade ögonen var klockan kvart i 8 och jag hade försovit mig väldigt mycket. Så det blev en väldigt stressig morgon :)

 

 

Dagens Frukost:

Varma blåbär och frukt yoghurt


Middag

Dagens middag blev alltså stark kyckling och curry soppa.



Ni som ska testa och laga det, ha inte i så mycket chili, det blev väldigt starkt! :)

Matlagning

Jag är en sådan som inte följer recept så ofta utan jag häller i och slänger i det som jag själv tycker passar i maten.. Idag tänkte jag uppfinna en egen kyckling soppa

tänkte dela med mig av mitt recept:
ingredienser för 1 person
1 kyckling filé
1/4 Lök
2 msk smör
2 msk mjöl
1/2 tärning fågel buljong
3 dl vatten
1 och 1/2 dl fullkornsris
3 dl grädde
Chili pulver
peppar
salt
aromat
curry




Gör såhär:
Sätt på 2 portioner med fullkornsris och låt det koka under tiden som du gör resten av soppan. Stek en kycklingfilé och lägg den sedan åt sidan för att det ska svalna.. Hacka och stek lök i smöret. Häll sedan på mjöl och rör runt i detta. Häll på grädde,  den halva buljongtärningen och vattnet. rör runt. Häll sedan i detta i en medel stor gryta. Låt detta koka upp och krydda sedan så starkt som du vill ha det.  Låt det koka på svag värme i några minuter, under tiden så hackar du kycklingfilén. Häll i 1 och 1 halv dl ris och den hackade kycklingfilen. låt kycklingen bli varm igen och SERVERA :)

Här kokar soppan!

Mina favorit bloggar

Tänkte dela med mig av några av de bloggar som jag följer och tycker mycket om:


1. Katrin Zytomierska

Hon är personen som du antingen hatar eller älskar. Hon säger rakt ut vad hon tänker och kan skriva ett inlägg om saker du inte ens vågar tänka på. Katrin är 32 år och bor i stockholm, väntar nu sitt första barn Ringo! Till råga på allt så har hennes blogg värden bästa namn " Fuck you right back"




2. Kissie
Sveriges bloggdrottning. Hennes blogg går mest ut på att provocera, få svenska folket att gå i taket.  Hennes blogg är på något konstigt sätt underhållande och jag kan inte låta bli att läsa den.





3.Blondinbella


Hon måste nog vara den smartaste 19 åringen vi har i detta land. Hon är en lillgammal tjej som har hur många egna företag som helst.



Dag 76

Godmorgon :D
Idag vaknade jag sent, älskar sovmorgon ! Tog på mig mina nya träningkläder för en jogging tur på stranden, hur härligt som helst. Nu har jag precis ätit frukost, en grov macka med skinka. Nu blir det in emot staden. :)

Hörs snart


Fråga


create free polls | comment on this

Middag

godkväll sunshines!

Just nu händer det mycket skit på hemma plan vilket gör mig väldigt deppig och negativ. jag lovar att jag ska försöka bli lite mer positiv och försöka visa min bästa sida. ni får skälla på mig om jag blir för negativ. Upp med hakan nu!

Dagens middag blev kyckling, fullkornpasta och lite rhode island sås till, har tyvärr ingen bild. måste bli bättre på det med! jag lovar.

Imorgon ska jag nog bege mig till biblioteket och låna massa böcket, var länge sedan jag var där nu och när solen tittar fram blir jag alltid lässugen. Läsning är ett bra sätt att få en på bra humör, testa det hörrni ! :)


Lunch

Idag på lunchen gick jag till espresso house och köpte en grov macka med kyckling och bacon på, den var faktiskt inte så god.

Har tagit en timmes promenad med. Det regnar och är isande kallt ute. Hoppas inte jag blir sjuk nu efter den promenaden, men det börjar kännas i öron och hals. usch!. ge mig sommar.

Hemskt så negativ jag låter ! nu ska jag ta en varm kopp te och tina upp mig själv :D
hörs snart!


Godmorgon

Har varit uppe sen 04:30, usch jag som hatar att gå upp tidigt, ikväll kommer jag säkert somna klockan 8.

Dagens frukost blev mannagrynsgröt med kanel :)


Middag

Var hemma hos mamma och pappa och åt middag. De serverade potatismos, pannbiff och brunsås. inte sådär jätte nyttigt va? åt lite grann iaf. :) väldigt länge sen man åt husmanskost. gott var det iaf.

tog igen detta med 1 timmes promenad sen, börjar bli hur härligt som helst ute nu.

Musik

Magnus weideskog är det bästa som finns just nu. Lyssna på han.


Lunch


Dagens lunch

Godmorgon

Eller det är ju snart eftermiddag. Idag sov jag länge, min katt väckte mig genom att slicka mig i ansiktet, antagligen fick jag inte sova längre tyckte hon. Bestämde mig för att ut och gå ut och jogga, men innan jag satte på mig kläderna råkade jag ställa mig på vågen, ännu mer minus sen igår.

Sen blev det vanliga jogging rundan på 2,5 kilometer orkar dock fortfarande inte springa hela, inte så bra med tanke på att vårruset närmar sig. När jag kom hem ställde jag mig på vågen igen, ännu mer minus. Det är inte bra att ha en våg för nära sig då springer man och väger sig hela tiden. Mitt mål jag satte upp om att komma under 55 är redan färdigt och klarat. Nu ska jag gömma vågen, fy på mig.

Dagens frukost sitter jag och slevar i mig nu, havregrynsgröt blir det :)





Dagens mat

Frukost:
2 grova mackor med sallad,tomat,gurka och skinka

Mellanmål:
Apelsin

Middag:
Rester sen igår. Kött & sallad.

När jag kollar på det jag har ätit såhär så känner jag att det är väldigt lite mat för en dag. Ska man gå ner i vikt måste ma äta mer än såhär, det kanske låter konstigt men äter du inte så har din kropp ingeting att förbränna därför är det jätte viktigt att äta när man ska gå ner i vikt och träna. Detta blir det ändring på nästa vecka!

Idag har jag slappat, kollat på ghost whisperer hela dagen, helt sjukt bra serie!


Vägning

Såhär sa vågen idag:
Vikt: 55,2 ( - 0,5 kg sen förra veckan)
Midjemått: 67cm ( - 1 cm)
Lår: 50 cm
Arm: 28 cm ( minus 1 cm)
Rumpa: 95cm
BMI: 21

Äntligen är de 0,4 kg som jag gick upp under påsken borta. Till och med 0,2 kg mindre än innan påsken. Nästa vecka ska jag bort ifrån 55, har legat här alldeless för länge nu!

Godmorgon dag 73

Idag är det dags för vägning. Vet inte vad jag ska förvänta mig, vågen har ju stått still sen i påskas nu.. Jag har inte ens kunnat gå ner de 0,4 kg som jag gick upp under påsken. Men innan vägningen ska jag ut och springa. hörs snart !


Boktips

Jag är en riktig bok mal, speciellt nu när sommaren kommer. Jag älskar att ligga ute på en filt, sola och läsa. Här kommer ett boktips

Twilight - stephenie meyer
Detta är 4 helt otroligt bra böcker. 4 böcker som man inte kan släppa när man börjat läsa dem, mycket leenden och mycket tårar. Dessa böcker är en blandning mellan kärlek och fantasy.

Såhär står det på baksidan av första boken:

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.



Kvälls te

Nu sitter jag och kollar på James Bond och dricker en stor kopp te, grönt te med smak av pepparmynta blev det. Imorgon är det dags för vägning, får väl se hur det går. har ju stått stilla rätt så länge nu..


Middag

Dagens middag blev fläskfile, romsås och sallad :)

Recept romsås:
1 rödlök
1 hel creme fraiche
1 burk stenbitrom

fin hacka löken, häll i stenbitsromen och creme fraichen och blanda, ställ in i kylskåpet och låt den bli kall.

Nya tränings kläder

Gissa vad jag har köpt ? Mina efterlängtade träningbyxor och en tröja till det.




Bilden blev inte så bra så får visa hur det ser ut på bubbleroom med. Har köpt blondinbellas träningbyxor och en vanlig tränings tröja till. Är super nöjd med båda sakerna.

Dag 72

godmorgon:D
jag började min dag med att skala en apelsin och slänga i mig den, för att sedan skynda mig i nya helt nya träningkläder som jag var och hämtade ut igår :D ni ska snart få se dem. Jag skulle ge mig ut och träna men när jag ställer mig vid fönstret inser jag att det spö regnar.. energin och humöret försvinner. Istället satte jag mig vid tvn och deppade. Det är inte kul att springa i spöregn.


Nu har jag även ätit en större frukost istället för lunch. blev två grova mackor med ägg, tonfisk och lite majonäs. MUMS :D

Middag

Blev en tidigt middag istället. Lagade kycklingspett, currysås och fullkornsris




Lunch

Det blev lite väl stressigt igår, fick äta i bilen dock blev det bara ett äpple

Dag 71 Frukost

Frukosten blev varma blåbär och yoghurt

Dag 71

igår så stängdes hela tre nätet ner, vet inte om telia med flera med gjorde det men jag satt hemma utan telefon och bredband. Jag hade panik över att jag inte kunde blogga.

Nu kör jag en massa inlägg på rag och tar igen för igår :)

Middag

och såhär blev resultatet


Chili con carne med fullkornsris

Recept

Nu står det en gruta med chili con carne och kokar på spisen som snart ska avnjutas. Detta receptet använder jag mig av:

Chili con carne

Ingredienser
Portioner: 4

2 gula lökar
300-400 g nötfärs
1-2 msk olja
lite chili
½-1 tsk paprikapulver
1 krm svartpeppar
½-1 tsk salt
1-2 msk soja
1 burk 400 g hela tomater
2 burkar vita bönor i tomatsås á 440 g

TILLBEHÖR:
jalapeñopeppar
chips eller brytbröd

Tillagningstid: Över 20 min


Gör så här
Skala och hacka lökarna. Bryn färsen i oljan i en gryta, gärna av gjutjärn, tills den fått fin färg. Blanda ner löken och låt den steka med en stund. Smaka av med chili, paprika, svartpeppar, salt och soja.

Tillsätt tomaterna och låt alltsammans koka ihop tills smaken är mustig och röran blivit tjock. Ju längre koktid, desto fylligare smak.

Tillsätt bönorna och låt alltsammans bli varmt. Smaka av med mer kryddor om så behövs.

Träning

sådär ja, nu har jag varit och tränat. Ett step pass på 75 minuter blev det. Trodde det skulle bli jätte jobbigt med tankte på träningvärken som jag fortfarande har sen i måndags, men när man väl var igång så kändes det inte, det är dock lite värre nu efteråt, men det är bara härligt ;)


Mellanmål

Idag innan träning så blev det ett äpple och en allevo bar


Detta var den godaste mealbaren jag har ätit, kändes mer som mat än alla andra mealbars som man mest godis. testa den!

Dag 70

ojoj, nu börjar dagarna bli många ;)
Förlåt för dålig uppdatering idag, har haft fullt upp. Dagens frukost blev en grov macka med skinka och gruka på och så en kokt ägg till det :)



Bilden är googlad
Har fixat en ny usb adapter idag, så kan jag lägga in bilder igen :D

spenatstuvning

Ingredienser till Spenatstuvning:

4 portioner
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl vätska som mjölk, grädde eller spad
  • 0,5 tsk salt
  • 4 msk hackad persilja eller dill
  • 1 dl hackad kokt spenat

Så här lagar du Spenatstuvning:

  1. Fräs mjöl och smör, tillsätt vätska och rör tills stuvningen är slät och kokt i 5 minuter. Tillsätt önskad huvudingrediens, tillsätt persilja och smaka av med salt och peppar.


Middag

Dagens middag blev gravad och grillad lax med spenatstuvning till. Gud så gott. kändes som om det var sommar när man satt och åt det.



bilden är googlad

söndrig USB adapter

ÅH NEJ! min USB adapter har gått sönder.. Det är en sådan som man sätter in minneskortet från telefonen så att man kan lägga in bilder på datan, hur ska jag klara mig utan den.

Ni får förlåta mig om jag inte har några bilder som jag har tagit själv nu på ett tag i bloggen. ska försöka fixa detta så fort som möjligt! jag lovar.


Sönder ..:(

Shopping

Idag bar det av till Twilfit som är en underklädersbutik. Behövde en Bh med avtagbaraband som man kan ha under klänningar i sommar :) En super duktig tjej som jobbade där hjälpte mig, hon tyckte jag använde fel storlek på mina Bhar som jag hade nu. Brukar köpa 80C men nu blev det istället 75D, ett positivt tecken tycker jag på att midjemåtten minskat men brösten inte försvinner. Härligt!

Denna blev det:


269 kr på twilfit

Dag 69

Godmorgon :D Vaknade med strålande humör och en massa härlig träningvärk. Jag vet inte om jag ska ta mig till gymmet idag eller inte, kan ju knappt röra mig. Får se hur jag gör, kanske blir promenad istället. Imorgon ska jag iallafall på ett nytt friskis pass, längtar redan nu.

Dagens frukost bestod av två grova mackor med gurka och skinka :)

Nu ska jag ut i det fina vädret, hörs sen.

bild tagen av min pojkvän.

Middag

Ikväll är jag hos farmor och farfar.. Har ätit middag här. rödtunga :D gud så gott. till det var det potatismos, tog pyttelite och så sallad till :)


Ikväll har jag även kollat på dating in the dark. Jag var väldigt kritisk mot det programmet i början men när man har sett ett tag så är det faktiskt rätt underhållande. :D Det går varje tisdag kväll klockan 20.00



är kärleken blind?


Min nya drog

jag har hittat något att äta när jag blir sugen på något, när mina  dåliga vanor med godis, läsk och chips nu är borta har jag hittat detta istället för att lindra mitt sug.


Mellanmål

Äpple


Lunch

Skulle äta mat i skolan idag, svampsoppa? fy så äckligt. tycker inte om svamp och kommer nog aldrig göra. Slutade med att jag och några till gick till espresso house och satt och åt i solen..




åt en räkmacka med grovtbröd, ägg & sallad på( den längst ut till vänster) till de drack jag vatten.


Frukost

När jag öppnade ögonen imorse kändes det som om jag var förlamad, jag kunde inte röra mig och varje millimeter av min kropp jag försökte röra värkte som bara den. Efter 10 minuter så tog jag mod och reste mig upp, detta är verkligen den sjukaste träningvärken jag har haft i hela mitt liv. känner mig hur osmidig som helst och säkert 70 år äldre. Det är iallafall ett bevis på att jag tränar hårt, hoppas det har försvunnit lite tills imon för då är jag på gymmet igen. Idag när jag har åldrats med 70 år så tror jag nog att min kropp vill vila lite.


Frukost: En skål med frukt yoghurt som jag åt i sängen ;)

Friskis egna tidning



Friskis och svettis har en egen tidning som de har valt att kalla friskis pressen. Dagens hyllning går till den tidining som jag tycker är riktigt bra, man får massa med träningstips, mattips, val av träningskläder och massa mer! Den är helt gratis och finns att hämta när du tränar på friskis och svettis.
LÄS DEN


Middag

Dagens middag blev ost och lök äggröra med stekt bacon:) kanske är mer än gi frukost men jag tycker det är jätte gott så det går lika bra som middag :)



gud vad det ser äckligt ut, men det är jätte gott :D

recept på lök och ost äggröra:
För en person
Smält smör i en stekpanna, hacka 1/4 lök och stek den i några minuter i stekpannan. Blanda under tiden 3 ägg, 1 dl ost, 1 och en halv dl mjölk, salt, peppar,aromat i en skål. Häll i det i stekpannan och rör hela tiden i äggröran tills den är fast..



Träning

Nu är jag äntligen hemma från Friskis och svettis och cirkel fysen. förlåt för svärorden nu men FY FAN det var det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. jag kämpade så att svetten rann, jag var illröd i hela ansiktet, och hela jag skakade så att jag inte kunde kontrollera kroppen. Det var verkligen det jobbigaste träningspasset jag har varit med om..
Så vad är då Cirkelfys?
Det är stations styrke träning. man är 4 i en station utför någon form av styrke träning i 45 sekunder sen byter man station och så håller man på så i 60 minuter.
Men det var kul, men helt otroligt jobbigt, jag vet inte om jag kommer gå tillbaka, känns som om man måste vara rätt så väl tränad innan man ger sig på det passet, vet inte om jag känner mig så vältränad..



Mellanmål

Sitter och äter ett äpple, ska snart åka och träna på friskis och svettis, blir cirkelfys idag för första gången, får se om det är något för mig, det ser kul ut iallafall. Jag vet iallafall att jag kommer svettas ;)


Lunch

Hann inte ställa mig och laga mat idag på lunchen så det fick bli två grova mackor med skinka, en skål med yoghurt och varma blåbär i.

Yoghurt med varma blåbär är helt sjukt gott.  Jag brukar ha frysta blåbär som jag värmer i micron och så häller jag på lite yoghurt, klart:D


Dag 68

Hello. Imorse var jag uppe tidigt, vid halv 6 närmare besämmt. och jag som är så himla morgontrött uppskattar verkligen inte sådana tider och verkligen inte frukost så tidigt på morgonen heller. tryckte iallafall i mig en skål med frukt yoghurt.


Middag

Dagens middag blev torsk, sallad, gurka, majs och lite gräddsås :) älskar fisk !

Den nya veckan som kommer har jag bestämt mig för att köra ännu hårdare! ska träna ännu mer, imon har jag bokat in ett pass cirkel fys på friskis och svettis, har aldrig varit på det innan. :) så får väl se hur det går.

Jag skulle springa vårruset den 5 maj i växjö, men nu blir det inte så. svärmor har hoppat av :P Nu ska jag istället springa med ett tjejgäng i Halmstad den 4 maj. Vi kommer att springa som ett lag vilket innebär medaljer och picknick korg efteråt :D kommer bli hur kul som helst, längtar verkligen. Om ni med är sugna på att springa så gå in på vårruset.se och anmäl er i eran stad, det kostar bara 180 kronor :D


Mellanmål

Dagen har spenderats utomhus. haft min katt i sele och lina i trädgården, suttet ute i en solstol men näsan mot solen :) helt sjukt härligt att värmen är på väg nu..


ätit ett päron som mellansmål och hinkat i mig massa vatten.


Vägning

Idag såg jag verkligen inte fram emot vägningen.. med festande dagen innan kan det inte sluta bra. Förra veckan hade jag gått upp 0,4 kg efter påsken.. Detta är veckans resultat:



Vikt: 55,7 ( minus 0,1 kg)
Midja: 68 ( samma)
ben: 49 (samma)
Rumpa: 95 ( samma)
Bmi: 21

Sammanlagt har jag tappat 2,3 kg och minskat 16 cm fördelat på kroppen.


Frukost

Imorse hade sambon stor frukost med prinskorv, köttbullar och massa korvar och frallor.. nej fy såg inte ens gott ut. jag åt två grova mackor med korv på och en skål med yoghurt. :)


Dag 67

Igår efter middagen så bestämmde jag mig för att strunta i tv kvällen och ha en ute kväll istället. Vilket innebär alkohol. Så det blev en endel vin och cider..

usch.. det är inte bra att ha vägdag dagen efter man har druckit. har inte vågat ställa mig på vågen ännu. får väl se hur det går.

Nu ska jag ut och springa tänkte jag, sen vägning och sen frukost.





Middag

Dagens middag blev kycklingspett, fullkornsris, currysås och majs.


Dock åt jag bara ett kycklingspett. Nu är jag helt sjukt mätt och slår mig ner framför tvn för en myskväll :)

Hård körning

Nu har jag varit ute och sprungit varje dag i en hel vecka, förutom en dag då jag gick 2 långa promenader istället. Men på måndag kör jag på ännu hårdare, har bokat in en massa pass på friskis och svettis, tänkte fortsätta träna på men joggningen med fast ibland på löpband istället för utomhus. NU KÖR VI!



Paket

Jag har ett paket att hämta ut, vad tror ni det kan vara ? ;)


Snabb genomgång

Heej! och förlåt för min super dåliga uppdatering. jag stod på jobbet idag och hade nästan abstinens för att jag inte hade bloggat på så länge.. man blir beroende, ni är beroende framkallande ;).

Så igår så blev det ingen farmor och farfar middag, mina tjejkompisar ville ha med mig ut på restaurang och det är lite svårt att säga nej till det:) Jag åt pasta cabonara och ett glas vatten.. Efter det gick jag hem och slocknade vid tvn ;)

Idag vaknade jag en kvart innan jag skulle vara på jobbet :O Stressigt värre blev det men jag hann! har jobbar tills nu :)

Till frukost hann jag slänga i mig en skål med yoghurt och till lunch blev det två kokta ägg med räkröra på! :D mums..


Nu ska jag ta igen allt bloggande och sen blir det promenad med min mamma :)

Fika

Nu har jag precis kommit hem.. Jag skulle och fika med mina kompisar. Givetvis gick jag dit och hem.. har nog gått mer än 10000 steg idag ;) Fikade på en grov macka med ost och skinka, te och vatten :) Mina kompisars bakelser såg rätt goda ut men jag stog emot.


Dag 65

Godmorgon!, eller det kanske är lite sent att säga så :P Idag gick jag upp rätt så tidigt, klädde på mig snabbt och så gick jag ut och promenerade. Jag gick på långt att jag fick håll. Så ja hoppade  över springningen idag och tog en promenad istället. Jag gick även och handlade och släpade mig hem med kassarna. Köpte mörkt bröd, frukt, bär, yoghurt och mycket mer :D så nu är det fullt i kylen..

Efter det så blev det frukost. Havregrynsgröt. Denna gången testade jag och lägga på hallon och blåbär. men fy så äckligt ! det är mycket godare utan.. Smakade mest surt och inte gröt.

Ikväll ska jag äta med farmor och farfar, får väl se vad det bjuds på :)


Middag

Sveriges tråkigaste middag. hade ingen sallad eller ngt hemma och kände inte för handla. jag åt tacoköttfärs, tacosås och lite nacho chips. åt inte ens hälften..


Stegräknare

Jag funderar på att skaffa mig en stegräknare, enligt stegräknade.se så ska man gå 10000 steg om dagen. Det låter så mycket. ska kolla runt lite, kanske jag klickar hem en ikväll. grymt sugen iallafall. så håller man lite koll på hur mycket man rör sig. Någon av er som har stekräknare eller har koll på det?



Skål!

Nu har jag städat för länge, nu ger jag upp och det blir lunch!.




och nu efteråt, är jag fortfarande hungrig. suck..

Träning

Ännu en dag befann jag mig ute i joggingspåret, det är så jäklar härligt. att springa i skogen, att passera folk som möter en med ett leende och en hund som hoppar efter en och vill hälsa, fast än jag undviker hunden då jag är lite rädd för dem så uppskattar jag det ändå. Fåglar som sjunger, solen som skiner, träden som svajar med hjälp av vinden. Alla som inte gör det, ut och spring med er, det är trögt att komma ut i början men när ni väl är ute så är det så jäklar underbart!


nu ska jag ta på mig linne, ta ut min katt och sätta mig i en solstol och njuta :D



Godmorgon dag 64

Nu sitter jag med datan och en tom skål som har innehållt havregrynsgröt framför mig. man blir faktiskt väldigt mätt på det. Nu ska jag bege mig ut i solen och springa en runda. :)


Hörs snart! :D


Classified

Någon mer än jag som har spanat in Blondinbellas klädmärke Classified. jag älskar det :D Det finns att köpa på bubbleroom.se dock finns det inte alla storlekar och heller inte alla kläderna hemma hela tiden eftersom det är så populärt. Jag spanade för länge sen in träningbyxorna som hon har designat.. Nu ikväll efter att ha läst en massa bra saker om dem så bestämmde jag mig för att klicka hem dem. Givetvis så fanns det inte i min storlek.. ÅH någon dag ska de tilhöra min gardrob iallfall, det lovar jag..




så jäkla snygga är dem!
måste ha dem till vårruset i maj.

Middag

Idag var det en " orkar inte laga mat dag " det blev rester. åt flygande jacob med sallad till :) alltid gott. Jag måste sluta klaga på min träningsvärk jag vet, men en sista gång måste jag säga FY FAN jag kan inte gå. känns som om jag har brytit dem, när någon rör mina ben så skriker jag, så ont har jag verkligen. Min idrottslärare brukade säga " har man träningvärk så tränar man bort den" så det borde vara över imon om hans teori stämmer, hoppas på det. För jag tänker då inte ge upp mitt löfte om att springa varje dag. imon är jag ute igen. VÅRRUSET 2010 here i come.


Lunch

idag gav jag Allevo en ny chans. Tog 2 dl vatten idag istället för 3.  blev lite bättre. drack den ut kopp idag istället för i skål. jag vet inte, det är iallafall inte värt 135 kr. Ni som dricker shakes smakar ert lika illa?



Syskon tävling

Min bror kom hit, vi bytte om satte på oss skorna och sen var tävlingen igång. Vem kan motstå att tävla mot sin bror, nackdelen för mig är att han dock är kille,4 år äldre och utbildar sig till brandman... men jag sprang och svettades som en galning. Det blev 5 kilometer idag med.
Dock tänkte jag " men idag springer vi utan BH" HAHA det skulle jag inte a gjort. Man får springa och hålla i brösten. Det kan vara helt underbart skönt att gå utan BH en dag, men när man ska ut och springa så på med sport BHn.
Nu har ja plåstrat om mina fötter med 3 compeed plåster, blåsor och skoskav, härligt det ;)

Solen skiner och det är klarblå himmel ute, jag kan slå vad om att jag har bränt mig på kinderna :)
Nu ska jag ut och dricka grönt te i det fina vädret :) Hörs sen




googlad bild

träningsvärk och frukost

Godmorgon!
jag kan knappt gå :O så ont har jag i benen, inte så lätt och vakna med glatt humör när man knappt kan röra sig ;)  nu har jag gjort havregrynsgröt och sitter och äter i min säng..

Min bror ringde innan, han har fått nys om mina morgon jogging turer. Så nu har jag skaffat min en jogging kompis. Vi får väl se hur det går idag, kan knappt gå men jag ska försöka springa ändå:D jag har lovat mig själv detta och då måste jag fixa det!


Godnatt

Dagens middag blev otroligt tråkig. Kött och sallad. tog inte ens något kort på min tråkiga middag.

Imorgon ska jag nog fuskväga mig, se om det har hjälp något med min motion denna veckan. självklart får ni inte reda på resultaten förens på söndag, ni får hålla ut lite till ;)


Nu ska jag krypa ner i min säng, känner att träningsvärken börja komma smygande i benen.
Godnatt!


Läsarfråga



Vad duktiga ni har blivit på att kommentera :D blir lika glad varje gång! fortsätt med det.

Fick en läsarfråga och såhär löd den:



Vad har du för mått runt brösten, jag är själv bara 1.58 och hittills har vi väldigt olika mått... där du är mindre är jag större och vise versa... kul att jämföra lit!!! hade bra, gillar din blogg men det vore kul att se lite helkroppsbilderför att få en uppfattning på proportionera på din kropp!!


Svar: Hej! kul att du gillar min blogg. Mitt mått runt brösten är 89, jag har mätt det varje vecka sedan start men har aldrig lagt ut måttet här i bloggen. Det roligaste av allt är att måtten på 89 cm runt brösten har inte minskat en enda cm sen start, hade verkligen förväntat mig att brösten skulle försvinna helt. Antingen har vi helt olika kropps propotioner du och jag eller så mäter vi på olika ställen. Midjan mäter jag lite över navlen, rumpan där jag är som bredast, låren mäter jag ungefär mitt på låret. Angående bilder så vet jag inte om jag vill lägga ut sådana bilder, jag hade tänkt göra det i början, det finns bilder på mig där jag visar upp skillnaden som har skett på mina kläder och måttband, kanske du kan försöka se på dem?



Hoppas du blir nöjd med svaret :)


Mellanmål

Vet ni? jag har faktiskt aldrig ätit havregrynsgröt. Tycker det ser äckligt ut.. Idag blev jag inte mätt på  min sopplunch och var efter en stund hungrig igen. Då fick jag för mig att jag skulle lägga ner mina förutfattande meningar mot havregrynsgröt.

Jag tog 2 dl vatten, 1krm salt och 1dl havegryn. Värme i micron och så var det klart. snabbt och lätt. Det var faktiskt rätt gott. godare än väntat. fast man måte ha något till, kanske sylt eller kanel. Annars blir det lite tråkigt. idag åt jag enbart gröten får testa med kanel eller sylt nästa gång :)

såhär blev det:

SoppLunch

Dagens lunch så blev det till att testa min nya allevo soppa.



Ja jag måste ju vara ärlig och skriva vad jag tyckte också.
Det var en stor besvikelse. Konsistensen är som vatten, smaken var jätte god, i munnen känns det som om du äter pulver. Jag åt inte upp allt. 13 påsar kvar.. hur ska detta gå?

Allevo

Efter frukosten och blev det promenad till maxi, skulle köpa nutriletts soups men det fanns inte. Istället blev det Allevo soups.

Den innehåller 14 påsar som man blandar ut med 2-3 dl vatten. Köpte smaken Thai.
Pris: 135 kr

Dag 62

Godmorgon :)
Vaknade med ett ganska dåligt humör. Detta första jag kom att tänka på var " åh nej inte ut och springa" mitt huvud sökte genast efter olika anledningar efter att inte behöva ta sig ut. Men jag kom aldrig på någon anledning, utan klädde på mig tränings kläder och gav mig ut. Sprang 5 kilometer. fasen vad härligt det var. Väl hemma så blev det frukost, två ägg med kaviar på och skinka :)



Läsar fråga



Fick åter igen en fråga om hur lång jag är. :) Jag är bara 160, usch jag hatar att vara kort. fast hade jag varit lång hade jag hatat det med, det väl så det är ?;). Tur det finns klackar som man kan använda iallafall.

Om man kollar på vänster sida på min blogg så står det där hur lång, hur mkt jag har gått ner, vad jag vägde från början och vad jag väger nu ;).


hoppas du blir nöjd med svaret!.



Veckans misslyckande

Ja som sagt. Jag måste ju säga hur vägningen gick.


Så veckans vägning gick såhär:
Vikt: 55,8 ( + 0,4 kg)
Midja: 68 cm ( samma som förra veckan)
Lår: 49 cm ( samma som förra veckan)
Arm: 29 cm ( samma som förra veckan)
Rumpa: 96 cm ( samma som förra veckan)
BMI: 21

Denna veckan ska jag köra stenhårt och de här 0,4 kilona plus ska bort och mer där till!



Fylla på lagret

Imorgon tänkte jag promenera till affären och köpa nutrilett soups. måste även fylla på mitt förråd med naturdiet bars. Var länge sen jag hade dem hemma nu. Tänkte bara köpa hasselnöt denna gången. Lätt den godaste smaken!


Middag

Idag har jag lagat Flygande jacob och tänkte dela med mig av receptet.

Ingredienser:
3 dl vispgrädde
1 dl chili sås
4 kycklingfileer
1 paket bacon
kryddor


Såhär gör man:
Stek kyckling i smör, krydda den med vitpeppar,salt och aromat. hacka bacon och stek den samtdigt som kycklingen. skär kycklingen i små bitar. lägg ner detta i en smord form. Vispa sedan vispgrädden och häll i chilisåsen. Häll sedan i detta i formen.

in i ugnen i 225 grader i 20-25 minuter.


Detta serveras med: Banan, jordnötter och ris..





Så dagens middag var alltså flygande jacob med majs, jordnötter och två matskedar vitt ris. ( vi hade inget fullkornsris hemma)


Dag 61

Dagen har bestått av att jag sov länge, är man ledig så är man. åt en liten frukost bestående av en grov macka med skinka på och en skål med yoghurt. Sen gjorde jag mig i ordning och gav mig ut med en promenad/ jogging runda. orkade inte springa hela vägen. märks att man har kommit ur form under påsken.. Nu måste jag sluta skylla att på påsken och ta tag i det här :)


Nu ska jag laga middag, på menyn står det flygande jacob.



JävlaPåsk

Vägningen idag gick inte så bra... det var inget minus iallafall, snarare tvärt om. Usch. Jävla påsk. Nu är det ny vecka och nu jävlar kör vi..


Hur mycket jag har gått upp får ni veta sen ;)

Veckans löfte

Den nya veckan som kommer jag att dra ut och springa varje morgon. måndag till fredag. Måste verkligen komma igång till vårruset som jag ska springa i maj. får väl se om jag håller mitt nya löfte, men jag ska pusha mig själv till toppen ;)


Är hemma från släkten nu, farmor skickade med mig kräftorna hem så jag har suttit och ätit det ikväll med :D Helt sjukt gott. skönt att påsken är över nu så att man inte kan trycka i sig massa påskägg och julmust. har blivit lite för mycket sånt i påsk.


Imon är det även vägning, får väl se hur det går efter denna påsken ;) haha förväntar mig inte för mycket faktiskt.


Dag 60

Oj 60 dagar. igår var det 2 månader sen jag började blogga :) Tycker att det har gått dåligt med min träning på senaste, imorgon när jag kommer hem blir det hårdkörning!!

Har precis ätit frukost och befinner mig fortfarande hos min farmor och farfar. Jag åt en grov macka med leverpastej, gurka och ett kokt ägg :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag och min mamma promenera på stranden.. :)




Ifall någon har glömt bort det så är det vägning imon istället för idag. har ingen våg eller måttband här!



kräftor och poker

Idag har det då inte blivit mycket bloggande, förlåt för det. Jag firar påsk med familjen och släkten. Idag har vi ätit kräftor. mums! ingen sådär vidare påskmat men vi skippar det i år. :) Resten av kvällen har spenderats i att hela släkten har spelat pokertunering fram till nu, klockan 1. haha. Men det bästa av allt är att jag vann hela tuneringen, så nu har jag något att skryta om ;)

Nu ska jag krypa ner och sova. Godnatt


Dag 59

Godmorgon :) Har precis ätit frukost och nu ska jag bege mig av till jobbet, jobbar till 4 och sen så åker jag och familjen iväg till min farmor och farfar, ska stanna där tills imon. ( tar givetvis med mig datan) Tyvärr så blir det ingen vägning på söndag utan den kommer på måndag istället :)
Ha en bra påsk !


Yoghurt till frukost!

Middag

Vi gjorde det, vi gick faktiskt ända hem till morfar. Var jätte skönt väder ute. Morfar bjöd på grillat, året första grillning. gud vad gott det var.


Bilden är googlad


Förstora kläder

Jag lovade att visa bilder på kläder som har blivit förstora för några dagar sen, här kommer dem :D



Minus 10 cm på måttbandet


Mitt skärp som jag brukar ha över tröjor. Köpt i julas


och så ett linne som inte sitter thigt längre.


Glad påsk!



Glad påsk! :D
 Jag ska fira min påsk med familjen, vi ska bege oss till farmor och farfar. Ska dock inte äta påskmat, fast det gör inte så mycket. Mamma nämnde något om kräftor, jag älskar verkligen kräftor :D
Hur ska ni spendera påsken?


Dag 58

Godmorgon sunshines! :D

Är helt sjukt trött idag eftersom mitt katt har börjat skrika på nätterna igen :P men jag vaknade med strålade humör iaf!. Idag ska jag på middag hos min morfar som har fyllt år. Jag, mamma och pappa bestämmde oss för något så konstigt som att gå dit, det är typ en halv mil?:O men då får man bra motion iallafall, jag behvöver det för jag ligger efter med min träning.

Dagens frukost:


Jag vet att det är väldigt lite, men jag har så fruktansvärt ont i magen, även om jag har tagit mina tabletter som ska göra så att jag kan äta saker som innehåller laktos så får jag sjukt ont ändå. Det står på paketet att man kan dubbla dosen, får nog testa det. :)


Kattjakt

Jaa nu har jag varit ute med katten, gick väl sådär.. hm
Har varit och köpt ett jätte fint rött koppel och sele till henne. Gick jätte bra och sätta på henne det och blev inte arg på selen eller något. Jag tog på mig skor och jacka och började med att öppna dörren. Hon satt jätte länge och bara tittade innan hon vågade gå ut utan för dörren. Först gick det jätte bra och gick runt och luktade, men var jätte osäker och smög sig fram. När vi hade varit ute i 20 minuter kanske så tyckte jag att vi skulle gå in, hon höll inte riktigt med för när jag skulle lyfta upp henne så skrek hon argt och ställde sig och fräste åt mig!! Min lille kisse som brukar vara snällast i världen och har inte ens rivit mig någon gång var arg :O Fast jag blev dock lika arg tillbaka tog in henne och fyade henne, så nu sitter och och skäms och kommer snart att komma strykande och be om förlåtelse..

Jag vet inte om jag vågar ta ut henne igen, hade tänkt ha henne ute i Sele och lina i sommar, men jag vet inte och jag vågar det nu. Kanske får ge det några försök till..




Dag 57

Idag var min första lediga dag och jag passade på att sova länge :) Till och med förbi frukosten. så det fick bli en Lunch/frukost istället.

Ställde mig och lagade äggröra :) till det blev det yoghurt och ett glas vatten.

nu ska jag nog ta mig hem till mina föräldrar och försöka ta ut min kisse i koppel för första gången, får väl se hur det går :P haha Jätte fint väder idag.


Middag

Glömde lägga ut middagen igår så gör det nu:)


Det blev tacos, passade min lillebror så kan fick bestämma menyn :)

RSS 2.0