Dag 3

Livet glider på med naturdiet, dock får jag jävligt ont i magen. Någon mer än jag som får det? Magen är nog arg och vill ha chips, godis och alkohol. men nixpix så blir det inte på 6 veckor. Dock ska det bli skönt att få äta igen nästa vecka, man är fortfarande inte van vid att dricka all mat :)

Ngn mer än jag som upptäckt att godis är inte ens gott? Man äter det nog bara för att man inte ska. eller?


ngn som är sugen ? ;)


2 dagen med naturdiet

Idag var det första dagen på nya jobbet ! Gick bra, men jag lär nog göra 1000 fel innan jag har lärt mig. Är sekreterare/ receptionist på ett företag som säljer soffor. Mycket pappers arbete och mycket babbel i telefon. Kul och sitta vid ett kontor och se hur fint väder det är ute! usch. Redan efter första dagen längtar jag till stranden och ledighet.


Nu i början kör jag mycket Naturdiet, därför jag inte skriver vad jag äter. Har ersatt alla måltider med naturdieten förutom lunchen. Då har jag ätit ute, salladar har det blivit både idag och igår! Får se hur länge jag står ut med naturdiet, känns som om man tröttnar snabbt, men en vecka iallafall.



Tänkte fortsätta med vägning och mätning på söndagar som jag gjorde innan, längtar efter att få ställa mig på vågen på söndag. Brukar gå så snabbt i början och det förgyller verkligen ens dag när man har fått ett stort minus på vågen.


Nu ska jag " äta middag" naturdieten väntar på mig!



Nu kör vi på riktigt

När man inte är van vid att väga sig hela tiden som man gjorde innan så glömmer man det, får jag skylla på det?;) givetvis glömde jag väga mig imorse men sist jag ställde mig på den vägde jag 65,5 vilket innebär en ökning med 1,4 kilo tror jag om jag räknar rätt. Mätte mig även runt magen för ett tag sen och då visade den 73 cm!! det är 5 cm plus... 80 cm är övervikt.. nu måste jag ta tag i detta igen. nu är midsommarafton över och nu börjar jag stenhårt igen !!

Hoppas alla gamla läsare hittar tillbaka hit :) Det blir tomt utan er!

Tillbaka!

Heeej :D Nu är jag tillbaka efter min skrivkramp och bantnings paus. har gått upp 1,5 kilo ungefär sen jag slutade blogga. kommer med en exakt vägning senare! Från och med måndag kör jag igen, 6 veckor denna gången bara men neråt ska det iallafall. Har inget friskis kort längre så kommer bli mycket promenader och jogging utomhus istället..

När jag inte bloggade så följde jag alla andra som bloggar om sin viktnedgång ändå, kul och se när det går neråt för er! Ni vet nog vilka ni är :)



Bloggen

Hej.
Just nu känner jag att det inte finns tid för att blogga. har alldeless för mkt att göra. tråkigt nog. jag kommer att lägga up bilder på hur jag ser ut nu och en ny vägning kommer inom kort. så fortsätt att kolla in här då och då!

ha det bra hörni!

Balen 2010

Dagen började klockan kvart över 7 på morgonen med att en kompis skulle göra mig fin i håret och jag skulle göra vid hennes.. Såhär blev mitt.



Efter det blev det smink och hem och kliva i klänningen, vi hade en fotograf här som fotade oss :)

Såhär såg jag ut med klänningen på..




Menyn på balen var:

Förrätt: Kräft och räktartar med sallad och citron.
Varmrätt: grönsaks och potatis primörer med majskyckling och citrus sås.
Efterrätt: Chokladmousse med hallonsås och choklad stick..

Maten var riktigt god och kvällen var jätte lyckad.

Underbart gott

Farmor var gullig och kom förbi min lägenhet med denna överaskning :D


Back on track

Hej! Jag har som ni kanske märkt haft lite bloggpaus.. Har jäkligt mycket runt om kring mig just nu och det känns som att jag måste ta tag i det först. Nu har jag lyckats få lite saker undan stökat.. I söndags var det även vägning.. jag ställde mig inte på den. Jag börjar känna mig smal, kändes som om det inte behövdes någon vägning. Det kommer väl en vägning snart iallafall, för att jag inte kan låta bli, men man ska inte stirra sig blind på ett tal..

Jag har även varit på bal, ska få bilderna från fotografen ikväll, ni ska även få se dem och för första gången få se mig i helkropps bilder, spännande va?;) jag som har gömt mig i så många månader. Det är nog dags nu !

Kosten har gått bra för det mesta,  har inte ätit några sötsaker, bara lite av maten som varit fel, på balen tillexempel. Annars har allt gått bra.




Detta är gårdagens mat.. Fullkornsris med kycklinggryta och gurka :)

RSS 2.0